DR. Inge Adam

HUISARTS

Dokter Inge Adam is sinds september 2003 vast lid van de praktijk. Ze is afgestudeerd aan de KU Leuven in 1996. Ze startte haar carrière als ontwikkelings-samenwerkster in Bolivia. Ze woont samen met haar man en drie kinderen in Herk-de-Stad.

DR. Kristien Dessers

HUISARTS

Dokter Kristien Dessers werkt sinds 2006 vast in de praktijk. Ze studeerde af aan de KU Leuven in 1998 en vertrok toen naar Engeland waar ze in totaal 8 jaar werkte als huisarts. Naast haar klinisch werk is ze ook actief in de opleiding van huisartsen als stage-coordinator en praktijkopleider.
Ze woont samen met haar echtgenoot en 2 kinderen in Herk-de-Stad

DR. Thomas Cornelissen

HUISARTS

Dokter Thomas Cornelissen is sinds september 2013 vast lid van de praktijk. Daarvoor werkte hij als huisarts in Wijgmaal (Leuven) . Dokter Cornelissen is afgestudeerd als huisarts aan de KUL in 2010. Hij woont samen met zijn vrouw en twee dochtertjes in Herk-de-Stad.

DR. Carmen Aerts

HUISARTS

Dokter Carmen Aerts studeerde in juni 2015 af aan de KULeuven als arts. Tijdens haar opleiding ging ze voor een jaar op Erasmus naar Frankrijk en 4 maanden op buitenlandse stage naar Nieuw-Zeeland. Ze werkte tevens een jaar in een huisartsenpraktijk in Gent. Sinds september 2016 werkt ze bij de Herkse Familieartsen.
Na hier een jaar te hebben gewerkt als huisarts in opleiding, maakt ze nu als vierde lid vast deel uit van het team.

Dr. Tine Bergmans

Huisarts in opleiding (HAIO)

Ze behaalde in 2019 haar basisdiploma arts en is nu bezig aan de Manama opleiding huisartsgeneeskunde. Ze werkte als HAIO reeds een jaar in Lummen in een huisartsenpraktijk en de afgelopen 6 maanden was ze werkzaam in het UZLeuven op de diensten fysische geneeskunde en vaatheelkunde als onderdeel van de huisartsenopleiding. Nu zet ze het komende 1.5 jaar haar opleiding verder bij de Herkse Familieartsen. Ze woont samen met haar echtgenoot in Tielt-Winge.