Herkse familieartsen -

Wij zijn een groepspraktijk bestaande uit 4 huisartsen:
 
Dokter Marc Vanden Bulcke
 
 
 

Dokter Inge Adam is sinds september 2003 vast lid van de praktijk.  Ze is afgestudeerd aan de KU Leuven in 1996.  Ze startte haar carrière als ontwikkelingssamenwerkster in Bolivia. 
Haar bijzondere interesses zijn: kindergeneeskunde, kleine heelkunde en traumatologie.   Ze woont samen met haar man en drie kinderen in Herk-de-Stad.
 
 
Dokter Kristien Dessers werkt sinds 2006 vast in de praktijk. Ze studeerde af aan de KU Leuven in 1998 en vertrok toen naar Engeland waar ze in totaal 8 jaar werkte als huisarts. Naast haar klinisch werk is ze ook actief in de opleiding van huisartsen als stage-coordinator en praktijkopleider.
Ze woont samen met haar echtgenoot en 2 kinderen in Herk-de-Stad
 
 
 
 
 
Dokter Thomas Cornelissen is sinds september 2013 vast lid van de praktijk.  Daarvoor werkte hij  als huisarts in Wijgmaal (Leuven) .  Dokter Cornelissen is afgestudeerd als huisarts aan de KUL in 2010. Hij woont samen met zijn vrouw en twee dochtertjes in Herk-de-Stad.
 

Dokter Carmen Aerts  studeerde in juni 2015 af aan de KULeuven als arts.  Tijdens haar opleiding ging ze voor een jaar op Erasmus naar Frankrijk en 4 maanden op buitenlandse stage naar Nieuw-Zeeland.
Vorig jaar werkte ze in een huisartsenpraktijk in Gent.  Sinds september 2016 werkt ze bij de Herkse Familieartsen.
Na hier een jaar te hebben gewerkt als huisarts in opleiding, maakt ze nu als vierde lid vast deel uit van het team.
 
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint